BabyZoom

Om Företaget - BabyZoom bytte namn från Annas Babyshop - Samma företag med nytt namn.

Hos oss på BabyZoom hittar du allt du kan tänkas behöva till ditt lilla barn och även till dig som förälder: barnvagnar, bilbarnstolar, inredning till barnrum, leksaker, gravidprodukter och mycket mer. 

Vi har allt du behöver för barnen mellan 0 till 8 år samt ett heltäckade sortiment för gravida.

Vi är ett familjeägd företag som tog över Annas Babyshop 2014. Nu 2017 Bytte vi namn till BabyZoom. Samma företag men nytt namn.

Catharina och Kim heter vi som driver BabyZoom och vi har gemensamt 4 st tjejer i åldrarna 5-15 år , på så sätt  har vi vart med i svängarna ett tag och vi visste när vi köpte Annas Babyshop vad vi saknade i  nätbutikerna, dvs nära kundkontakt, snabb svar på kunders frågor och funderingar, att få kunderna känna sig speciella och nöjda med sin shoppingupplevelse samt kunna få råd och tips snabbt .

Vårt mål är att erbjuda dig som kund bästa tänkbara service. Vi hjälper dig före och efter ditt köp via e-post och telefon och även via vår populära chatt som finns live på hemsidan, Vi svarar oftast snabbt via mail och chatten har vi på stort sett hela dagar, helger och kvällar, så tveka ej att kontakta oss .

Vi ligger på 10/10 stjärnor på prisjakt  (http://www.prisjakt.nu/butiksinfo.php?f=6432) och bästa omdömen på Trustpilot. Gå gärna in på prisjakt och trustpilot och läs om våra fina omdömen som kunderna skrivit om oss

Vi skickar din beställning med Bring (DHL). I anslutning till vårt lager i Upplands-Bro Stockholm, erbjuder vi även uthämtning,( kontakta oss innan) via mail får du besked när din beställning är redo för avhämtning.

AnnasBabyshop är certifierad av Trygg E-handel. Det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument, endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. 

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar mer information.

Info@babyzoom.se

Bästa hälsningar

BabyZoom AB ( gamla Annas Babyshop)