Loader

Filter

Aktuella kampanjer
Typ
Pris - kronor (sv)
Tillverkare
Färg
-


Visa utökade filter
Tillbaka

Sortera efter produkter

Sortera efter tillverkare

Visa antal produkter

Bilbarnstolar

Välj rätt bilbarnstol så garanteras du högsta säkerhet och enklast handhavande som gör det lätt att placera barnet säkert i bilen. I vårt stora sortiment hittar du många testvinnare och modeller för både framåtvänt och bakåtvänt sittande. I vårt sortiment återfinns babyskydd för bebisar, bakåtvända bilstolar för de lite mindre barnen, och framåtvända bältestolar och bälteskuddar för de äldre. Vårt sortiment innehåller modeller från Axkid, Britax-Römer, Besafe och många fler.
Läs mer...

Visar 40 av 315 produkter Se fler produkter

Välj rätt bilbarnstol

Oavsett om du väljer babyskydd, bilbarnstol eller bälteskudde är det absolut viktigaste att produkterna är godkända och uppfyller alla säkerhets- och kvalitetskrav. Ditt val påverkas givetvis också av storleken på din bil och beroende på hur många bilbarnstolar du behöver få plats med. I många fall är det därför viktigt att utvärdera bredd och djup på bilbarnstolen så att både stol och barn får tillräckligt med utrymme i just din bil. Något att tänka på är att vissa bilbarnstolar är särskilt kompakta för att ge även de större barnen komfortabelt benutrymme även i mindre bilar.

Certifiering av bilbarnstolar: i-Size och ECE R44

i-Size (UN R129) är ett nytt regelverk för certifiering av bilbarnstolar. Bland nyheterna är att stolarnas design baseras på barnets längd, passform till moderna bilar, samt testas för krock framifrån, bakifrån och från sidan. Denna nya certifiering omfattar endast stolar som monteras med Isofix. Bilbarnstolar godkända enligt det nuvarande reglementet (ECE R44) kommer fortsättningsvis också vara tillåtna och finnas kvar parallellt i många år.

Bilbarnstolar med Isofix

Isofix är ett fästsystem för bilbarnstolar som underlättar monteringen i din bil. Isofix är en internationell standard där du istället för förankring med bilens ordinarie bälten hakar fast bilbarnstolen i bilens ISOFIX-fästen. Både bil och bilbarnstol måste vara försedda med ISOFIX för att det ska fungera, men det fungerar oavsett tillverkare av bilbarnstol och bilmodell. Risken för felmontering minimeras kraftigt tack vara att det finns krav på att man tydligt ska kunna se när låsningen är korrekt, till exempel genom färgindikering eller ett tydligt "klick".

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×