Loader

Filter

Aktuella kampanjer
Typ
Pris - kronor (sv)
Tillverkare
Färg
-


Visa utökade filter
Tillbaka

Sortera efter produkter

Sortera efter tillverkare

Visa antal produkter

Babyskydd

Hos BabyZoom hittar du babyskydd för säkra transporter under barnets första tid. Vi har ett stort sortiment olika modeller vilket gör att du kan hitta exakt rätt babyskydd som uppfyller din krav på funktionalitet och prisnivå.
Läs mer...

Visar 40 av 50 produkter Se fler produkter

Att välja rätt babyskydd

Med tanke på att babyskyddet ofta också används till att bära runt barnet är det viktigt att tänka på följande: Att babyskyddet har ett stort stadigt bärhandtag, att vikten hålls låg så du orkar bära omkring på ditt barn, samt att den står stadigt på marken vid andra aktiviteter.

Andra aspekter att tänka på förutom att babyskyddet uppfyller alla säkerhetskrav, är t.ex. motståndskraft mot smuts och att den är lätt att torka av mm. Många tillverkare erbjuder babyskydd som också fungerar tillsammans med din barnvagn. Du kan då enkelt klicka i babyskyddet i barnvagnen chassi antingen direkt eller via en adapter. Ofta kan du göra prisvärda fynd genom att köpa babyskydd tillsammans med barnvagn i ett barnvagnspaket.

Normalt sätt används ett babyskydd från det att barnet är nyfött till 9–10 månaders ålder eller då barnet kan sitta upp själv eller blivit för lång för babyskyddets ryggstöd. Vårt sortiment innehåller marknadens säkraste varumärken från bl.a. 2ME, Britax, Doona, BeSafe och Axkid!

Vi på BabyZoom rekommenderar starkt att alltid komplettera babyskyddet med en basenhet som gör det så mycket smidigare och säkrare att sätta i och ur babyskyddet i bilen. Bilbasen monteras antingen i bilen med isofix-fäste eller bilbälte och sedan kan babyskyddet enkelt klickas i och ur basen.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring ditt köp av babyskydd eller bilbarnstolar. Tänk också på att du alltid har fri frakt på köp över 500 kr.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×