Loader

Tillverkare

2ME

2ME

2ME erbjuder snygga och funktionella babyprodukter som babysitters, barnvagnar och åkpåsar. Hos oss kan du köpa populära babyprodukter som babysitter 2ME Lotta, barnvagnssulky 2ME Copenhagen och åkpåsar 2ME Kalix med härligt varmt lammskinn perfekt för barnvagnen vid promenader.

Visa alla produkter ››

4moms

4moms

4moms erbjuder en innovativ linje av högteknologisk babyutrustning som både underlättar och roar. Den toppmoderna babysittern 4moms mamaRoo är en spädbarnsstol som efterliknar de rörelser som föräldrar gör när de vaggar och lugnar sin bebis. Du kan välja mellan fem olika rörelser och fem hastigheter som alla ger mjukare och lugnare rörelser än traditionella babysitters. Med 4moms garanteras du babyprodukter som verkligen tar tillvara på ny teknik och innovation.

Visa alla produkter ››

ABC Design

ABC Design

Med en barnvagn från ABC design blir hanterandet enkelt tack vara alla kombinationsmöjligheter, roterbara hjul och den kompakta konstruktionen. Det blir enkelt att upptäcka världen tillsammans med ditt barn! ABC Design är ett tyskt företag som under 25 år levererat barnvagnar och babyprodukter av högsta kvalitet och funktion för att underlätta familjelivets vardag. Idag använder kunder i över 40 länder produkter från ABC Design. Många produkter är flerfaldigt belönade under många år i tävlingar som t.ex. Lovedbyparents, NetMoms Mommy Award och Mother & Baby Awards. I över 10 år har deras barnvagnsmodell Turbo varit bästsäljande i Tyskland.

Visa alla produkter ››

Aden + Anais​

Aden + Anais​

Aden + Anais högkvalitativa produkter tillverkade av muslin-bomull garanterar bästa komforten för ditt barn. Aden & Anais är ett märke från Australien där grundaren ansåg att 100% muslinbomull var absolut bästa att linda in sitt nyfödda barn i. Produkterna har blivit en internationell succé bland föräldrar, sjuksköterskor, barnläkare, branschexperter, amningskonsulter och kändisar. Den öppna väven och det lätta tyget av muslin ger ett gott luftflöde vilket minskar risken för överhettning. Aden + Anais sortiment kännetecknas av moderna estetiska och ikoniska tryck som är unika inom babyindustrin. Den prisbelönta kollektionen finns i 65 länder över hela världen och innehåller ett komplett sortiment av filtar, sovsäckar, barnsängar, muslinskläder och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Axkid

Axkid

Axkid är en svensk tillverkare av bilbarnstolar med högsta säkerhet och funktionalitet. Med bakgrund i fordonsindustrin och svenskt säkerhetstänkade grundandes Axkid i Göteborg 2009. Deras modeller som Minikid, Babyfix babyskydd, Rekid ISOFIX, Duofix och Kidzone har direkt slagit sig in som storsäljare på den nordiska marknaden. Idealet för säkra biltransporter är att låta ditt barn åka bakåtvänt så länge som möjligt. Detta har varit i fokus under produktutvecklingen vilket har bidragit till kompakta konstruktioner, flexibla sittinställningar och smarta tekniska lösningar för att passa barn i alla åldrar.

Visa alla produkter ››

Bababing

Bababing

Från Bababing hittar du perfekta skötväskor som har både smarta funktioner och rymmer allt du behöver för din baby. Massvis med förvaringsfack för kläder, nappflaskor, blöjor, näsdukar och mycket mer. Hos BabyZoom hittar du deras populära skötväskor till marknadens bästa priser.

Visa alla produkter ››

Babblarna

Babblarna

Babblarna utgörs av de omåttligt populära figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo som idag kan upplevas på tv och i böcker. Hos BabyZoom hittar du massvis med populära barnprodukter med motiv från Babbblarna. I sortiment finns bl.a. simkläder, cykelhjälmar, pussel, cyklar och skor.

Visa alla produkter ››

Baby Jogger

Baby Jogger

Hos BabyZoom hittar du barnvagnar och tillbehör från Baby Jogger. I sortimentet återfinns sittvagnar Baby Jogger City, sulkys, liggdelar, sulky City Tour och syskonsäten. 

Visa alla produkter ››

Baby K'tan

Baby K'tan

Baby K’tan är bärselar tillverkad av 100% naturlig bomull. Den unika bärsjalen ska sitta tight och säkert för optimal passform för dig och ditt barn. Bomullstyget ser till att Baby K’tan bärsjal kan stretchas ut så att den passar dig och ditt barn perfekt. Baby K'tan fördelar vikten jämt mellan både axlar och rygg. Baktill sitter en liten loop som binder samman looparna och kan justeras upp och ner för bästa passform. Det följer också med ett matchande band som ger ökad säkerhet för barnet och extra stöd till mamma och pappa.

Visa alla produkter ››

BabyFehn

BabyFehn

Fehn är familjeföretaget med babyleksaker som grundades redan 1949 och nu drivs av grundarens barnbarn. Sedan starten har Fehn skapat härligt mjuka bebisprodukter av högsta kvalitet som inspirerar till lek och utveckling av motorik och sinnen. Alla produkter tillverkas av högkvalitativa material och testas av ledande institut för att uppfylla alla europeiska säkerhetskrav. Med sin långa praktiska erfarenhet av vad bebisar gillar ligger stort fokus på att erbjuda färgglada och kontrastrika produkter med olika typer av material som både känns och låter olika. De flesta figurer kännetecknas av stora ansikten, runda ögon, stora händer/tassar och mjuka runda magar.

Visa alla produkter ››

BabyTrold

BabyTrold

BabyTrold är ett familjeföretag som började utveckla barnvagnar 1994 och numera har ett sortiment som består av barnvagnar och annan babyutrustning. Alla produkter från BabyTrold genomgår rigida tester för att garantera högsta säkerhet och uppfylla internationalla standarder. Ledorden för BabyTrold är nyckelorden säkerhet, funktionalitet och design. Du ska alltid känna dig trygg när du lägger ditt barn i en TRILLE barnvagn. Hos BabyZoom hittar du bl.a. deras produkter inom barnvagnar (sittvagnar, sulkys och syskonvagnar), skötbäddar, kuddar, åkpåsar och sängtillbehör.

Visa alla produkter ››

Baghera

Baghera

Franska Baghera tillverkar högkvalitativa tramp- och sparkbilar i härliga retrostil med inspiration från bl.a. 30-talets racerbilar från Bugatti, Bentley, Alfa Romeo och Peugeot. I sortimentet finns också leksaksbilar i mindre format som fungerar lika bra som utsmyckning för den bilintresserade.

Visa alla produkter ››

Bamse

Bamse

Bamse är givetvis allas favoritbjörn och som dessutom blir världens starkaste när han äter av Farmors dunderhonung. Övriga karaktärer i serien är den lättskrämde kaninen Lille Skutt och den kloke sköldpaddan Skalman. Hos oss på BabyZoom hittar du cyklar och cykeltillbehör med motiv från Bamse och hans vänner. 

Visa alla produkter ››

Bjällra of Sweden

Bjällra of Sweden

Bjällra of Sweden erbjuder en mängd tillbehör för din bebis och barnvagn med högsta kvalitet och modemedvetenhet. I sortimentet finns bl.a. handmuffar, pälskragar för barnvagnssuffletter, varma åkpåsar och fotsäckar som håller din bebis varm. Alla produkter erbjuds i en mängd fashionabla mönster och färger som svart, rosa, leopard, kamouflage och sammet. Varför t.ex. inte ge bort någon av de härligt "blingiga" napparna i dopgåva? Finns i metallic-färgerna rosa, guld och silver och levereras i en riktigt lyxig presentförpackning.

Visa alla produkter ››

Bloomington

Bloomington

Bobobaby

Bobobaby

Bozz

Bozz

Åkpåsar och handvärmare för barnvagnen

Från Bozz hittar du härliga åkpåsar, sittdynor, lammskinn och handvärmare. Lägg lite extra omsorg för ditt inköp av åkpåsar så kommer du få igen inköpskostnaden mångfalt. En varm men samtidigt luftig åkpåse är ett mycket mångsidigt tillbehör för barnvagnen, babyskyddet, bilen eller uteplatsen. Viktigt är att åkpåsen isolerar och värmer, samtidigt som man har möjlighet att öppna upp för ventilation och avkylning beroende på omgivande temperatur. Tänk på att utsidan ska motstå regn, kyla, blåst och slask för kyliga långpromenader. Komplettera gärna med matchande handvärmare för barnvagnen som gör att du aldrig behöver få förfrusna händer vid promenaden.

Visa alla produkter ››

Brigbys

Brigbys

Brigbys leksaker och inredning kombinerar det bästa av två världar; det familjära företaget som bryr sig om kunden med marknadens bredaste sortiment av starka varumärken. Här hittar du härligt mjuka och söta leksaker och inredning.

Visa alla produkter ››

Britax

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

Visa alla produkter ››

Bumbleride

Bumbleride

År 2004 började Matt och Emily Reichardt utveckla Bubmleride barnvagnar. Inspirerade av sitt första barn inleddes de första stegen i deras hem i San Diego, Kalifornien. Grundtanken bakom Bumbleride är idén att man fortfarande ska kunna uppleva ett aktivt liv ute i naturen samtidigt som man har småbarn. Bumbleride är konstruerade för att klara av skogsstigar såväl som en tur på stan. Tack vare material av högsta kvalitet är dessa barnvagnar verkligen redo för alla typer av äventyr. I sortimentet hos oss på BabyZoom återfinns joggingvagnar, tvillingvagnar, liggdelar, väskor och tillbehör som gör livet med barn så mycket enklare.

Visa alla produkter ››

Bumbo

Bumbo

Bumbo är tillverkarens bakom de populära barnstolarna, babysitters, toasitsar och pottor. Produkterna känns lätt igenom på den funktionella formen, de härliga färgerna och högsta möjliga ergonomi. Med en Bumbo sitter ditt barn alltid tryggt. Alla produkter är mycket lätta att rengöra för bästa hygien.

Visa alla produkter ››

Bumprider

Bumprider

Bumprider är det svenska innovativa företaget som ligger bakom ståbrädan Bumprider och barnvagnen Bumprider Connect. Bumprider är den smarta åkbrädan som du enkelt fästa bakpå barnvagnen. Detta är en mycket smidig lösning för att en extrapassagerare med trötta ben ska kunna åka med. Anslutningarna är mycket flexibla vilket gör att ståbrädan enkelt monteras på de allra flesta barnvagnar. Universalfästen som passar en majoritet av marknadens barnvagnar och ståbrädan monteras enkelt av och på vid behov. Bumprider Connect är sittvagnen som du enkelt gör om till en syskonvagn genom att koppla ihop flera vagnar i bredd. Liggdelar finns som tillbehör vilket gör detta till marknadens mest flexibla barnvagnssystem.

Visa alla produkter ››

Cantaloop

Cantaloop

Clair de Lune

Clair de Lune

Clair de Lune från Manchester, England, har kärleksfullt tillverkat barn- och babyprodukter i nästan 75 år. I sortimentet återfinns babyfiltar, sängkläder, mönstrade textilier, vaggor och vackra babykorgar i flätad korg. Alla produkter genomsyras av högsta hantverkskvalitet och exklusiv estetik. 

Visa alla produkter ››

Concord

Concord

Concord kännetecknas av produkter med högsta användarvänlighet och funktionalitet. Produkterna har optimerats för att uppfylla de allra viktigaste kraven hos både barn och föräldrar. Alla produkterna är enkla att förstå sig på och att använda, vilket borgar för säker hantering och installation. Concord använder alltid material och konstruktioner av högsta kvalitet vilket garanterar lång livslängd och robusta produkter. Hos BabyZoom hittar du bl.a. Concords sortiment inom bilbarnstolar, babysitters, barnstolar, barnvagnar och barnvagnstillbehör som sovsäckar, sittdynor, ståbrädor, parasoll och skötväskor.

Visa alla produkter ››

Crescent

Crescent

Crescent är det klassiska svenska valet för barnvagnar som garanterat är byggda för att tåla vårt nordiska klimat. Har du någon gång slitigt med en barnvagn genom snö och slask vet du att inte alla av marknadens vagnar är utvecklade med detta i åtanke. För alla Crescent-modeller är säkerhet, funktion och design av största vikt. Och både deras ligg- och kombivagnar och sittvagnar har genom åren varit testvinnare i en mängd konsumentjämförelser och kvalitetstest. Samtliga Crescent-vagnar kvalitetskontrolleras noggrant in i minsta detalj och provkörs innan de packas för vidare transport ut till dig. Hos BabyZoom köper du Crescent Trike med tre hjul och Crescent Compact med fyra hjul till marknadens bästa priser.

Visa alla produkter ››

Dacapo

Dacapo

Dacapo tillverkar vackra inredningsartiklar, presentartiklar och gåvor för dop och högtider. I sortimentet ingår bl.a. fotoramar, sparbössor i olika modeller, förvaringslådor för smycken samt mattillbehör för barn och baby.

Visa alla produkter ››

Diono

Diono

Diono är ett amerikanskt märke från Seattle som fokuserar på att designa säkra produkter för transport av barn. Sedan 1999 har Dionoi erbjudit kvalitetsprodukter med högsta fokus på säkerhet och komfort.

I sortimentet återfinns den prisvinnande bilstolen Monterey2 med stålram för högsta säkerhet avsedd för barn mellan 15 och 36 kg. En nyhet är Dionos barnvagnar Quantum och Quantum Classic med massor av användbara funktioner. Vad sägs om en smart kombinerad sitt- och liggdel som enkelt ändras med fyra klick. Sittdel med flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge. Extra stor sufflett med extra solskydd som kan vikas ut. För bilresan hittar vi bl.a. solskydd som enkelt fästa på bilrutorna, förvaringsväskor för semester och bilutflykt, speglar, bälteskuddar och sätesskydd som gör att bilbarnstolen inte glider runt samt skyddar klädseln mot slitage.

Visa alla produkter ››

Disney

Disney

I vår Disney-kategori hittar du barnprodukter och leksaker med motiv och mönster från Disneys underbara värld.

Visa alla produkter ››

Done by Deer

Done by Deer

Done by Dear är ett danskt företag med fokus på leksaker, inredning och förvaring för barnrummet - Alla med högsta kvalitet avseende design och lekfullhet som också går hem oss föräldrarna. Done by Dear passar lika bra i lekrummet som designföremål för att piffa upp inredningen. Alla produkter formges av företaget själv och uppfyller alla säkerhetsstandarder inom EU. Köper du produkter från Done by Dear kommer du slås av högkvalitativa materialval, harmoniska färgkombinationer och djärva mönster.

Visa alla produkter ››

Doona

Doona

Världens första babyskydd med integrerad barnvagn - fäll enkelt ut hjulen med en knapptryckning! Doona är det perfekt valet för semester och resor tack vara att den är så enkelt att ta med på exempelvis flyget. Godkänd av flygsäkerhetsmyndigheter i USA och EU. Med en Doona på flyget sitter ditt barn så mycket säkrare vid exempelvis turbulens, landningar eller när du behöver kolla till ditt bagage.

 • Utvecklad för högsta säkerhet och enkelhet.
 • Från bilstol till barnvagn på sekunder.
 • Donna+ utnämndes till årets babyprodukt 2016 av Lek- och Babybranchen.

Visa alla produkter ››

Easywalker

Easywalker

Easywalker grundades i Amsterdam av René Floore år 1989 när han utvecklade den första trehjuliga barnvagnen i Europa. Med denna prisbelönta trehjuliga barnvagn förändrades hela synen barnvagnsanvändade tack vare att den fungerade i terräng och för att springa med. Idag finns märket representerat i över 42 länder vilket visar hur populära dessa modeller faktiskt är! Hos oss hittar du kvalitativa barnvagnar från holländska Easywalker som inbjuder till ett aktivt liv tack vara de kompakta och lätta konstruktionerna. I sortimentet hos BabyZoom hittar du bl.a. Easywalker Buggy Plus, Buggy XS, Harvey, Mini Buggy och Mosey Plus.

Visa alla produkter ››

Elodie Details

Elodie Details

Elodie Details ambition är att göra vardagen vackrare för småbarnsföräldrar genom väldesignade barnprodukter och stilsäkra accessoarer. Elodie Details kännetecknas av trendsäkra kollektioner som uppdateras med täta mellanrum vilket gjort dem till alla stilmedvetnas val både i Sverige och övriga världen. I sortimentet finns bl.a. mössor, åkpåsar, filtar, nappar, barnvagnstillbehör, skötväskor och resevagnar.

Visa alla produkter ››

Hevea

Hevea

Hevea är det danska företaget som tillverkar ekologiska babyprodukter i naturgummi utan de giftiga tillsatser som ofta finns i barnleksaker. Detta är till gagn både för ditt barn och vår omvärlds miljö genom minskad användning av fossila produkter och kemikalier. I sortimentet finns nappar, leksaker och nappflaskor skapade i en dansk designtradition med fokus på hälsa och miljö. Alla produkter från Hevea är giftfria, tillverkade av 100% naturgummi utan kemiskt tillsatta färgämnen, PVC, BPA osv.

Visa alla produkter ››

Inovi

Inovi

Från Inovi hittar vi ett sortiment med bl.a. babywalkers, sittdynor med memory foam för barnvagn, matstolar, smarta resesängar med omslutande skydd och rogivande babysitters med inbyggda babygym. De storsäljande sittdynorna med Memory Foam gör att dynan formar sig efter barnets kropp och ger en mycket ergnomisk sitt- och liggställning. De inbyggda sidostöden ger också ett omslutande skydd som hjälper barnet att sitta rakt.

Visa alla produkter ››

Intelligent Potty

Intelligent Potty

Intelligent Potty är världens ledande tillverkare av intelligenta pottor som med pedagogiska meddelanden hjälper ditt barn att gå från blöja till potta. Träningen har aldrig varit enklare tack vare den ergonomiska designen och funktionen med personliga meddelanden där du själv kan spela in uppmuntringar till ditt barn. Det gör potträningen till en rolig interaktiv lek mellan barn och förälder. Ditt barn kommer att lära sig gå på potten mycket snabbare med en potta från Intelligent Potty. Den praktiska designen med en löstagbar innerpotta (med inbyggt stänkskydd) gör potten lätt att tömma och rengöra.

Visa alla produkter ››

Jabadabado

Jabadabado

JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 av Eva och Calle Eliasson med egen design och produktion av träleksaker. Sedan dess har sortimentet breddats och verksamheten vuxit. Idag säljs våra egendesignade leksaker och barnmöbler i hela Skandinavien och i stora delar av Europa. JaBaDaBaDo är numera ett klassiskt svenskt varumärke som blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i lekfull och trendig design.

Visa alla produkter ››

Jellycat

Jellycat

Från Jellycats härliga värld hittar du gosedjur som är riktiga personligheter vilket gör det lätt att hitta just din favorit. I sortimentet finns en mängd olika djur från världens alla hörn (och lite till ...) tillverkade av högsta kvalitet och material som gör dessa till dina favoritmysvänner. 

Visa alla produkter ››

John Deere

John Deere

Från det klassiska amerikanska traktormärket John Deere hittar vi leksakstraktorer, dumprar och grävmaskiner i många olika storlekar och modeller. Vissa av modellerna är fjärrstyrda, utrustade med belysning och ljud osv. som gör att du verkligen kan leva dig in i dina olika byggprojekt i sandlådan eller rabatten. 

Visa alla produkter ››

Kaxholmen

Kaxholmen

Kaxholmen är det småländska familjeföretaget som drivs i tredje generation. I sortimentet återfinns egentillverkade spjälsängar och lekhagar i klassisk skandinavisk design med högsta kvalitet och naturliga material. Hos BabyZoom hittar du också deras sortiment med lammskinn, vaggor, filtar, kuddar, babygym och leksaker.

Visa alla produkter ››

KidKraft

KidKraft

KidKraft är ett amerikanskt företags som designar och tillverkar träleksaker och möbler för barn. I sortimentet återfinns dockskåp, dockmöbler, tåg- och bilbanor och möbler för barnrummet såsom stolar, bord, sängar, förvaringslösningar och utomhuslek. KidKraft grundades 1968 och säljer idag produkter över hela världen. Stort sortiment dockskåp och leksakskök som gör det lätt att fantisera sig bort i timtals. Med produkter från KidKraft får du innovativ design, hög kvalitet och inspiration för lek och kreativitet.

Visa alla produkter ››

Kids Concept

Kids Concept

Kids Concept är ett svenskt varumärke från Borås med egendesignade produkter av högsta kvalitet. I sortimentet finns allt vackra leksaker, textilier och möbler i nedtonade lugna färger och mönster. Kids Concept är valet om du är ute efter säkra och trygga leksaker som stimulerar barnens lekglädje. Produkterna har blivit så populära att det numera säljs i många europeiska länder.

 • Snygga träleksaker, träklossar, byggsatser och brädspel.
 • Lektält i flera olika storlekar och färger.
 • Kök och köksutrustning i trä.
 • Snygga barnmöbler för barnrummet.
 • Lek snickare med verktygslåda och verktyg i trä.

Visa alla produkter ››

Lascal

Lascal

Lascal BuggyBoard är orginalet när det kommer till ståbrädor för barnvagnen och passar till fler barnvagnar än någon annan ståbräda på marknaden. Den stora breda plattformen gör det enkelt med en stående extrapassagerare, perfekt vid promenader när de lite äldre barnen blir trötta i benen.

 • Säkert och bekvämt för långa promenader.
 • Enklare att hantera än en tvillingvagn.
 • Enkel att montera på barnvagnen.

Visa alla produkter ››

Lilys Island

Lilys Island

Lottie

Lottie

Lottie är det lilla företaget från Donegal på den irländska nordvästkusten som skapar dockor med inspiration från verkliga barn och deras favoritaktiviteter. Signifikant för deras dockor är att de faktiskt ser ut som riktiga barn, med praktiska kläder och tillbehör som inspirerar till utomhuslek. Vad säg t.ex. om fritidsaktiviteter som arkeologi, surfning, ridning och måleri.

Visa alla produkter ››

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi

Hos BabyZoom hittar du babyskydd, bakåtvända bilbarnstolar, bilstolsbaser och bältesstolar från Maxi-Cosi. Bland modellerna återfinns CabrioFix, Citi, FamilyFix, Pebble och Rodi. 

Visa alla produkter ››

Minniemonroe

Minniemonroe

Minniemonroe är det svenska företaget bakom de ursnygga pälskragarna för barnvagnar och de härligt mjuka babynästena. Sortimentet genomsyras av högsta omtanke bakom materialval och noggrann tillverkningen som ger fantastiskt fina resultat. Minniemonroe är den perfekta gåvan som kan användas i många år framåt.

Visa alla produkter ››

Nattou

Nattou

Nattou erbjuder söta gosedjur och babyprodukter med högsta kvalitet och omsorgsfullt utvalda material med omtanke för människa och miljö. Med en produkt från Nattou kan du vara säker på produkter som tål att lekas med under många år och är lätta att tvätta vid behov. Utmärkande för Nattous sortiment är alla roliga och vänliga karaktärer som snabbt blir barnens vänner. Hos BabyZoom kan du handla babygym och gosedjur som inspirerar din bebis att utforska omvärlden och utveckla sin motorik, känsel, hörsel och syn.

Visa alla produkter ››

NG Baby

NG Baby

NG Baby grundades redan 1958 under namnet NG Madresser av tapetserare Nils Gerhard Jakobsson. De första produkterna som var madrasser i barnstorlek syddes hemma i källaren, men redan 1962 hade det gått så bra att en fabrik byggdes i Emmaljunga där verksamheten återfinns än idag. Hos BabyZoom hittar du sängkläder, täcken, kuddar, påslakan, spjälskydd, skötbäddar, myspölar, amningskuddar, sänghimlar, inredningsdetaljer mm.

Visa alla produkter ››

Nordic Hoj

Nordic Hoj

Hos BabyZoom hittar du springcyklar med motiv frå Babblarna, trampbilar, trehjulingar och cykelhjälmar från Nordic Hoj. Drömmer du om att bli en racerförare är en trampbil med växelspak, handbroms och luftfyllda lättrullade hjul en perfekt början. Häftigt dekorerade i klassiska race-mönster. Alla cykelhjälmar är givetvis godkända för barn under 7 år.

Visa alla produkter ››

Nova Babycall

Nova Babycall

NOVA är specialister på elektriska babyvakter med målet att skapa marknadens bästa och mest innovativa babyalarm. Fokus under produktutvecklingen är högsta säkerhet för barn genom bästa teknik och användarvänlighet som gör produkterna mycket enkla att använda. Flera av Novas produkter har utnämnts till "Bäst i test" och bästa testresultat gällande strålningsvärden. Nova är idag känt för sin höga kvalitet, driftsäkerhet och praktiska säkerhetsfunktioner.

Visa alla produkter ››

NUK

NUK

NUK är tillvarkaren bakom originalet till den ortodontiska formen på sugdelen för nappar vilket gjort varumärket världsledande inom sitt segment. Det absolut viktigaste med baby- och barnprodukter är givetvis säkerheten, och med NUK kan du vara säker på att ditt barn ges bästa ergonomi och frånvaro av farliga ämnen. NUK är den första barnprodukt som belönats med certifiakt från SGS INSTITUT FRESENIUS som visar på att NUK satsar på säkerhet och kvalité. Tillsammans med barnläkare, barnmorskor, tandläkare och näringsexperter utvecklar NUK produkter som gör vardagen enklare för alla barnföräldrar. Hos BabyZoom hittar du NUKs sterilisatorer för nappflaskor, barnmatsvärmare, febertermometrar, matberedare och babyvakter.

Visa alla produkter ››

Osann

Osann

Osann är ett familjeföretag från Tyskland som har skyddat fler än 25 miljoner barn i deras bilstolar sedan 1980. Hos BabyZoom hittar du deras fantastiska madrasser för sängar, resesängar vaggor med perfekta egenskaper för skön sömn. Allergivänliga madrasser med utmärkt fukt- och temperaturreglering som möjliggör skön sömn även under varma nätter.

Visa alla produkter ››

Övriga varumärken

Övriga varumärken

Piccolo Bambino

Piccolo Bambino

Pick & Pack

Pick & Pack

Ryggsäckar med fantasifulla djurmotiv

Den svenska tillverkaren Pick & Pack kännetecknas av roliga och lekfulla mönster för att ge glädje och inspirera till lek och fantasi. Dessa är de perfekta skolväskorna som rymmer böcker och gympakläder samt tål slitage från tuffa lekar och äventyr. Allt produkter i sortimentet hos Pick & Pack måste uppfylla deras höga krav på kvalitet och säkerhet, och att alla kunder ska känna sig säkra på att tillverkningen av barnväskorna sker på bästa möjliga sätt.

Visa alla produkter ››

Playgro

Playgro

Playgro har fokus på hur barn utvecklas när de formger lek- och babyprodukter. Därför garanteras du leksaker som faktiskt bidrar till ökad motorik och stimulans till ögon, känsel och hörsel och inspirerar babyn till att utforska omvärlden. Playgro grundades 1992 i Melbourne, Australien, och är fortsatt ett familjeägt företag trots den globala succén i över 93 länder för sitt sortiment. I sortimentet finns lekfulla babygym, leksaker för barnvagnen och aktivitetsleksaker.

Visa alla produkter ››

Quinny

Quinny

Köp barnvagnar från Quinny hos oss på BabyZoom - Perfekt anpassade för familjen som bor i storstaden. Kompakta barnvagnar som enkelt fälls ihop vid förvaring och transport. Bland sortimentet återfinns barnvagnarna Quinny Zapp, Moodd, Buzz och Yezz. Dessutom finns mängder smarta tillbehör som skötväskor, fotpåsar, filtar, mugghållare, parasoll som passar perfekt med Quinnys barnvagnar.

Gemensamt för alla produkter från Quinny är nytänkande design som bl.a. belönats med flera internationella designpris. Något som utmärker varumärket är samarbeten med etablerade designers (bl.a. Henrik Vibskov) för den modeintresserade föräldern.

Visa alla produkter ››

Rätt Start

Rätt Start

Hos BabyZoom hittar du sortiment från Rätt Start med massor av urfina babyprodukter. Rätt Start är en svensk producent av barn- och babyprodukter som exmempelvis leksaker, sängkläder och barnserviser med motiv från bl.a. Pingu, Elsa Beskow, Mumin, Laban och björnen Paddington. För de allra minsta finns bitleksaker och skallror som stimulerar den nyföddes olika sinnen. Träna upp motorik, känsel och rörelser med ett babygym som inbjuder till att röra, flytta och inspektera de roliga figurerna.

Visa alla produkter ››

Recaro

Recaro

Recaro kombinerar funktionalitet med ergonomi och estetik för att skapa nästa generations bilbarnstolar och barnvagnar.  Recaro utvecklar lösningar som sätter nya standarder när det gäller säkerhet, komfort och design. Material som andas och ger ett behaglig sittkomfort, optimalt skydd för huvud och rygg.

Recaros modeller som växer med barnet är särskilt populära eftersom deras smarta konstruktion gör det möjligt för dem att användas under lång tid. Det högteknologiska sittskummet från bilindustrin garanterar dessutom perfekt ergonomi.

Med det tyska designpriset och iF Design Award har RECARO vunnit prestigefyllda internationella branschpriser. Recaros unika erfarenhet har gjort det möjligt att revolutionera sittdesign i bilar, flygplan och motorsport världen över i mer än 100 år. Recaro-stolar är konstruerade och tillverkade i Tyskland och deras egna kraschtestanläggning är en integrerad del av utvecklingsarbetet.

Visa alla produkter ››

Roommate

Roommate

Roommate är ett danskt märke med fokus på att skapa produkter för barnrummet med högsta designkvalitet. Sortimentet kännetecknes av smakfull skandinaviskt design med mjuka dova färger som inspirerar till kreativitet och lugn. Hos BabyZoom hittar du bl.a. Roommate sängkläder, lektält, nattlampor, lekmattor, sackosäckar och sittpuffar i härliga färger.

Visa alla produkter ››

Sangenic

Sangenic

Blöjhinkar för en luktfri hemmiljö

Tommee Tippee Simplee Sangenic blöjhink är en enkel, elegant och utrymmessnål lösning för att hålla barnkammaren ren och Iuktfri. Smarta tätningslock håller otrevliga lukter borta vilket gör att du slipper gå till soptunnan så ofta.

 

Visa alla produkter ››

Silver Cross

Silver Cross

Silver Cross är barnvagnarnas Rolls Royce och har sedan 1877 hantverksmässigt tillverkats i Yorkshire, England. Med en barnvagn från Silver Cross garanteras du högsta kvalitet på material såsom högglanspolerade liggdelar, handmålade dekorstreck, utsmyckningar i porslin, kromade chassin som verkligen glänser under soliga promenader och textilier med handbroderade mönster. Silver Cross anses utan tvivel som världens mest exklusiva barnvagnsmärke och mer 10 miljoner barn har åkt i Silver Cross däribland engelska kungligheter. Hos oss på BabyZoom hittar du ett brett sortiment från Silver Cross bl.a. babyskydd, barnmöbler, dockor, liggdelar, sittvagnar, åkpåsar och sittvagnar.

Visa alla produkter ››

Skip Hop

Skip Hop

Bakom Skip Hop finns den prisbelönta designern Ellen Diamant som skapade Skip Hops första produkt i början på 2000-talet. Den numera klassiska skötväskan Duo som gjort Skip Hop välkänt för sina snygga och praktiska skötväskor som passar lika bra på shopping som picnic. Numera består sortimenet också av färglada leksaker, mattillbehör och inredning för de minsta.

Hos BabyZoom köper du bl.a. Skip Hop-produkter som:

 • Aktivitetsleksaker som aktivitetsböcker, speglar, babygym.
 • Barnvagnsleksaker med roliga och inspirerande mjuka figurer som inbjuder till beröring och lek.
 • Väskor med motiv från djurvärlden för skola och semester anpassade till barnens storlek.
 • Bestick som underlättar ätandet för de allra minsta.
 • Matlådor och dryckesflaskor perfekta för friluftsdagen med skola och fritids.
 • Mjuka bitleksaker i en rad färgstarka karaktärer som gör det lätt att hitta just din favorit.
 • Rörliga leksaker som främjar ditt barns rörelseutveckling och motorik genom färger, ljud och lampor.
 • Stort sortiment skötväskor i en mängd olika färger och material.
 • Mysiga nattlampor som gör sovrummets mörker mindre skrämmande vid läggdags.

Visa alla produkter ››

Swimpy

Swimpy

Swimpy tillverkar tillbehören för att kunna vistas säkert på stranden och i solen. I sortimentet återfinns UV-kläder, hattar, solskydd och tält för solskydd.

Visa alla produkter ››

Sylvanian Families

Sylvanian Families

Taf Toys

Taf Toys

Taf Toys grundades 1991 med främsta fokus att skapa en unika utvecklingsleksaker för spädbarn som innehåller massvis av kärlek och spänning. Taf Toys breda utbud av produkter ger dig leksaker som matchar din bebis ålder och som är utmanande, roliga och inspirerar fantasin och ditt barns kognitiva utveckling. Alla leksaker skapas med avsikt att främja ditt barns känslomässiga, kognitiva och fysiska utveckling under sina två första år av tillväxt.

Taf Toys är stora musikälskare och tror starkt på den positiva bidragande faktorn som musiken har på barnets utveckling. Musik är allmänt erkänt som ett idealiskt verktyg för att lugna, underhålla och till och med stimulera barnets fantasi. Därför innehåller många leksaker ljudeffekter med olika musikstilar som klassisk, jazz, rock och pop. Grundstenarna för en bra utvecklingsleksak tillgodoser nyckelvärden som färger, musik och texturer.

Visa alla produkter ››

Thermobaby

Thermobaby

Thermobaby är en fransk tillverkare som redan 1949 skapade världens första nappflaska med uppvärmning och sedan dessa producerat babyprodukter med högsta ergonomi och funktion. Sortimentets stora popularitet har gjort att företaget numera finns representerat i över 30 länder. Thermobabys praktiska flaskvärmare värmer med enkelhet upp alla typer av nappflaskor och barnmatsburkar till korrekt temperatur. Hos BabyZoom hittar du Thermobabys sortiment av babykostvärmare, badbaljor, nappflaskor, badtermometers, toalettsitsar, tvättsvampar och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Tommee Tippee

Tommee Tippee

Från Tomme Tippee hittar du högkvalitativa produkter som underlättar livet för dig med bebis. I sortimentet återfinns manuella och elektriska bröstpumpar, vällingmaskiner och barnmatsberedare som både ångkokar och mixar till nyttiga och goda maträtter. 

Visa alla produkter ››

Trille

Trille

Trille barnvagnar finns i ett antal mycket prisvärda modeller som är mycket smidiga för semester och bil. Generellt har vagnarna låg vikt och sulky-modellerna är mycket enkla fälla ihop vid transport och förvaring. I sortimentet finns duovagnar, resevagnar, joggingvagnar, kombivagnar, babyskydd, syskonvagnar och förskolevagnar för transport av många barn samtidigt. Bland Trilles populäraste modeller hittas Trille Go, Trille Air, Trille Skagen och Trille Jogger.

Visa alla produkter ››

Troll

Troll

Troll Nursery tillverkar barnmöbler av högsta kvalitet i massiv björk från Norden. Alla produkter uppfyller europeiska och amerikanska standarder för att säkerställa högsta säkerhet för dig och ditt barn. Produkterna tillverkas med hänsyn till miljö och människa med bl.a. vattenbaserade lim och färger. Idag säljs Trolls produkter i över 30 länder och mer än 15.000 produkter produceras varje månad. Bland sortimentet från Troll finns traditionella vaggor, klassiskt vackra spjälsängar, bord och stolar för barnrummet, garderober för kläder, barnsängar, matstolar, samt praktiska skötbord och skötbyråer som pryder varje hem och inredningsstil.

Visa alla produkter ››

Twistshake

Twistshake

Umami

Umami

Från Umami hittar du härliga babyprodukter av högsta kvalitet som t.ex. gravidkuddar och åkpåsar som fungerar året runt och ger både värme och svalka för högsta komfort.

Visa alla produkter ››

Vinter & Bloom

Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är ett varumärke inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. Hos BabyZoom hittar du bl.a. deras sängkläder, bäddset och textilier för sovrummet. Babynästen för sköna sovstunder med mjuk vaddering som gör att din bebis ligger tryggt. Stilrena och lugnande inredning för barnrummet. Mjuka varma filtar för säng och barnvagn. Tillbehör till din barnvagn som åkpåsar, handvärmare och sittdynor. Amningskuddar som ger både dig och din bebis ett skönt stöd för att underlätta vid amning eller flaskmatning.

Visa alla produkter ››

Zendium

Zendium

Zendium innebär skonsam tandvård

Zendium tillverkar milda tandkrämer och munskölj som innehåller samma enzymer och proteiner som finns i munnen naturligt. Den hjälper de naturligt goda bakterierna som skyddar din mun mot karies, tandköttsproblem och ilningar.

Visa alla produkter ››

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×