Loader
Denna produkt har utgått ur vårt sortiment

Åkpåse Bozz Small Fleece Vit

art.nr: 60-250-12


  • Expressleverans: Utgått

Se liknande produkter här: Åkpåsar

Specifikation

Varumärke Bozz
EAN-kod 7350013212475
Typ Åkpåsar
Serie Small
Färg Vit
Bredd 40 cm
Längd 72 cm
Antal st/fp 1
Åldersrekommendation 0 - 9 mån

Beskrivning

Åkpåse small fleece passar alla bilstolar och liggkorgar. Insida i soft fleece. Vind och vattenavstötande yttermaterial i nylon håller barnet torrt och varmt. Smart uttag för fempunktsbälte gör att den passar alla bilstolar/liggkorgar. Band med dragsko vid huvudändan gör det ombonat för barnet när bandet dras åt.

Antiglid på baksidan gör att påsen inte glider ner i bilstolen. Dragkedja på mitten gör att det är lätt att sätta i och ta ut barnet ur åkpåsen. Tryckknappar på framsidan för att öppna upp för barnet. Tvättbar i maskin.

Varumärke

Bozz

Åkpåsar och handvärmare för barnvagnen

Från Bozz hittar du härliga åkpåsar, sittdynor, lammskinn och handvärmare. Lägg lite extra omsorg för ditt inköp av åkpåsar så kommer du få igen inköpskostnaden mångfalt. En varm men samtidigt luftig åkpåse är ett mycket mångsidigt tillbehör för barnvagnen, babyskyddet, bilen eller uteplatsen. Viktigt är att åkpåsen isolerar och värmer, samtidigt som man har möjlighet att öppna upp för ventilation och avkylning beroende på omgivande temperatur. Tänk på att utsidan ska motstå regn, kyla, blåst och slask för kyliga långpromenader. Komplettera gärna med matchande handvärmare för barnvagnen som gör att du aldrig behöver få förfrusna händer vid promenaden.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×