Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Åkpåse Britax Baby-Safe Svart

art.nr: 1909005[]
false
Pris:
1 220 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984068757
Typ Åkpåsar
Färg Svart
Antal st/fp 1

Beskrivning

Britax Åkpåse till BabySafe är avsedd för barn från födseln till 12 månader och upp till 13 kg. En unik egenskap hos Britax åkpåsar är att spännet på bilstolens bälte alltid är synligt, vilket gör åkpåsen säker att använda när du åker med ditt barn i bilen. Åkpåsen har på den övre delen en praktisk dragkedja som underlättar vid på- och avklädning. Den har dessutom flera hål så att den kan användas med en tre- och fempunkt säkerhetssele. I denna härliga åkpåse ligger ditt barn bekvämt och det varma fodret kommer att skydda ditt barn från kyla!

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×