Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Syskonsits Britax B-Ready Mineral Lila

art.nr: 2000023593[]
false
Pris:
1 869 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984144451
Typ Syskonsitsar
Färg Lila
Vikt 2.5 kg
Antal st/fp 1

Beskrivning

Britax Syskonsits är ett extra säte med sufflett som kompletterar din Britax B-Ready till en fullständig syskonvagn. Välj mellan olika färger för att matcha din vagn!

Backrest length: 46 cm
Seating area: 24.5 x 30 cm

Obs! Endast sits och sufflett ingår i produkten. För att göra vagnen komplett med chassi – köp till en Britax Sittvagn B-Ready.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×