Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Vindskydd B-Agile och B-Motion Plus

art.nr: 2000025710[]
false
Pris:
610 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984151732
Typ Tillbehör
Färg Svart
Antal st/fp 1

Beskrivning

B-AGILE / B-MOTION PLUS vindskydd skyddar mot kyla och vind, och ser till att ditt barn har det varmt och mysigt under åkturen. Vindskyddet är praktiskt utformat – den blixtlåsförsedda öppningen gör det enkelt att ta ur och sätta ner ditt barn i vagnen utan att ta bort skyddet. B-AGILE / B-MOTION PLUS har dessutom en uppfällbar skärm för extra skydd i hårt väder, och reflexband som gör att du och ditt barn syns bra i trafiken.
Tillgänglig för dessa produkter: Chassi - B-Agile 4 Plus , B-Motion 3 , B-Motion 4 , Chassi - B-Motion 4 Plus.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×