Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

CosyCushion Elodie Details Golden Grey

art.nr: 103791[]
false
Pris:
345 kr

Specifikation

Varumärke Elodie Details
EAN-kod 7350041677918
Typ Sittdynor
Material Polyester
Färg Grå
Antal st/fp 1
Storlek 85 x 32 cm
Tvätt råd Maskintvätt 40 grader

Beskrivning

Elodie Details CosyCushion är ett smart och praktiskt sätt att både skydda, ge ökad komfort och sätta en personlig touch på din barnvagn. Den passar genom sin smarta formgivning marknadens alla vagnar. De är vändbara med en "sommarsida" sydd i ett slitstarkt och oerhört lättskött material, samt en "vintersida" som är otroligt mjuk och värmande gosig.

Storlek: 85 x 32 cm
Material: Polyester
Extra: Missa inte alla de andra matchande accessoarerna i Elodie Details sortiment.

Skötselråd
Alla våra sittdynor är vändbara och har en baksida med en mjuk polyesteryta. Polyester är ett varmare material vilket gör denna mjuka sida bättre lämpad att använda vid kallare väder. Framsidorna är i peachad polyester eller bomull för en mjuk och skön yta att sitta på. Sittdynorna går att torka av men kan även tvättas i 40 grader skonsam tvätt.

Varumärke

Elodie Details

Elodie Details ambition är att göra vardagen vackrare för småbarnsföräldrar genom väldesignade barnprodukter och stilsäkra accessoarer. Elodie Details kännetecknas av trendsäkra kollektioner som uppdateras med täta mellanrum vilket gjort dem till alla stilmedvetnas val både i Sverige och övriga världen. I sortimentet finns bl.a. mössor, åkpåsar, filtar, nappar, barnvagnstillbehör, skötväskor och resevagnar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×