Loader
Denna produkt har utgått ur vårt sortiment

Väska Diono Buggy

art.nr: 14030


  • Expressleverans: Utgått

Se liknande produkter här: Skötväskor

Specifikation

Varumärke Diono
EAN-kod 677726403417
Typ Väska
Material Hållbart och rivsäkert
Färg Svart
Antal st/fp 1
Storlek 110 x 30 x 30 cm

Beskrivning

När du reser eller kanske bara förvarar er Buggy eller Sulky, hjälper Buggy Bag att hålla den ren och hel. Buggy Bag är gjord av hållbart och rivsäkert material.

Extra långa axelremmar, vattentät (stänksäker) och har en kraftig dragkedja. Hållbar Rivsäker Självlåsande dragkedja (åker inte upp)

Varumärke

Diono

Diono är ett amerikanskt märke från Seattle som fokuserar på att designa säkra produkter för transport av barn. Sedan 1999 har Dionoi erbjudit kvalitetsprodukter med högsta fokus på säkerhet och komfort.

I sortimentet återfinns den prisvinnande bilstolen Monterey2 med stålram för högsta säkerhet avsedd för barn mellan 15 och 36 kg. En nyhet är Dionos barnvagnar Quantum och Quantum Classic med massor av användbara funktioner. Vad sägs om en smart kombinerad sitt- och liggdel som enkelt ändras med fyra klick. Sittdel med flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge. Extra stor sufflett med extra solskydd som kan vikas ut. För bilresan hittar vi bl.a. solskydd som enkelt fästa på bilrutorna, förvaringsväskor för semester och bilutflykt, speglar, bälteskuddar och sätesskydd som gör att bilbarnstolen inte glider runt samt skyddar klädseln mot slitage.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×