Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Ståbräda Bumprider Svart

art.nr: 51291-04[]
false
Pris:
545 kr

Specifikation

Varumärke Bumprider
EAN-kod 1200251291045
Typ Ståbräda
Färg Svart
Maxvikt 20 kg
Åldersrekommendation 2-5 år

Beskrivning

Bumprider är förmodligen den mest universella och anpassningsbara ståbrädan på marknaden idag.
Den balanserade fjädringstekniken ger en jämn och mjuk gång, även på ojämnt underlag.
Bumprider är utformad för att passa på alla barnvagnstyper tack vare dess universella fästsystem som har nästan oändliga inställningsmöjligheter.
Bumprider är lämplig för barn från 2 till 5 års ålder och upp till 20kg.
Kontrollera med din återförsäljare att Bumprider är kompatibel med just Din vagn. Bumprider är utrustad med snabbfästen för enkel av- och påkoppling på din vagn.
Inga verktyg behövs. Eftersom Bumprider passar alla typer av barnvagnar, slipper du byta ståbräda när du byter vagn. Bumprider är designad och testad i sverige.

Varumärke

Bumprider

Bumprider är det svenska innovativa företaget som ligger bakom ståbrädan Bumprider och barnvagnen Bumprider Connect. Bumprider är den smarta åkbrädan som du enkelt fästa bakpå barnvagnen. Detta är en mycket smidig lösning för att en extrapassagerare med trötta ben ska kunna åka med. Anslutningarna är mycket flexibla vilket gör att ståbrädan enkelt monteras på de allra flesta barnvagnar. Universalfästen som passar en majoritet av marknadens barnvagnar och ståbrädan monteras enkelt av och på vid behov. Bumprider Connect är sittvagnen som du enkelt gör om till en syskonvagn genom att koppla ihop flera vagnar i bredd. Liggdelar finns som tillbehör vilket gör detta till marknadens mest flexibla barnvagnssystem.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×