Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Sittvagn Britax B-Agile 4 Cosmos Svart

art.nr: 2000023123[]
false
Pris:
3 695 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984140927
Typ Sittvagnar
Serie B-Agile
Färg Svart
Vikt 7.9 kg
Antal st/fp 1
Åldersrekommendation 6 mån - 4 år
Mått hopfälld 30 x 58 x 71 cm
Mått uppfälld 100 x 58 x 90 cm

Beskrivning

Britax B-Agile 4 har utformats för att föräldraskapet ska bli enklare och säkrare. Föräldrar som har testat att hålla sitt barn och samtidigt vika ihop en vagn kan berätta att det inte är så enkelt. Därför är B-Agile enkla enhandsmekanism en härlig nyhet.
Vagnen är utrustad med ett lätt aluminiumchassi och en rymlig shoppingkorg för att ge dig en praktisk barnvagn. Eftersom lutningslägena även har ett helt plant liggläge, passar vagnen även bra för nyfödda vid köp av mjuklift.
Till Britax B-Agile ingår inte liggdel eller adaptrar. Detta går att köpa till separat och fästa på vagnen.

- Lämplig från födseln till 15 kg.
- Lätt aluminium-chassi.
- Fyra st hjul.
- Hjul med snabblossning för en mer kompakt hopvikt storlek.
- Enkel kompakt hopfällning med automatisk säkring.
- Fempunktssele. br/> - Punkteringssäkra däck.
- Fjädring på alla hjulen.
- Stor förvaringsficka i solskyddet.
- Avtagbar sufflett.
- Bygel ingår.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×