Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Syskonvagn Britax B-Agile Double Stål Grå

art.nr: 2000025702[]
false
Pris:
4 619 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984151657
Typ Syskonvagnar
Serie B-Agile
Färg Grå
Vikt 13.2 kg
Maxvikt 15 x 2 kg
Antal st/fp 1
Tvätt råd Torka med en fuktig trasa
Åldersrekommendation 0 mån - 4 år
Garanti 1 år
Mått hopfälld 78 x 72 x 31 cm
Mått uppfälld 104 x 78 x 105 cm
Ryggstöd längd 45 cm
Hjultyp Plast
Framhjul Roterbara/Låsbara
Antal hjul 4
Justerbart Handtag Ja
Vändbar sits Nej
Fullt viloläge Ja
Medföljande tillbehör Regnskydd
Resesystem Nej
Handtagshöjd 79 - 110 cm

Beskrivning

Britax Syskonvagn B-Agile Double, Cosmos Black är en stabil och robust tvillingvagn. Dubbelmodellen går utan problem igenom en vanlig dörröppning, den kan styras enkelt med en hand och den är lättare än de flesta syskonvagnar.
Britax B-Agile har utformats för att föräldraskapet ska bli enklare och säkrare. Föräldrar som har testat att hålla sitt barn och samtidigt vika ihop en vagn kan berätta att det inte är så enkelt. Därför är B-Agile enkla enhandsmekanism en härlig nyhet. Vagnen är utrustad med ett aluminiumchassi med låg vikt och en rymlig shoppingkorg för att ge dig en extremt praktisk barnvagn. Eftersom att lutningslägena även har ett helt plant liggläge passar vagnen även bra för nyfödda.

- Aluminiumchassi
- Enkel hopfällning med automatisk säkring
- Hjul med snabblossning för en mer kompakt hopvikt storlek
- Fyra stycken hjul
- Fjädring på alla hjulen
- Punkteringssäkra däck
- 5-punktssele
- Avtagbar sufflett
- Stor förvaringsficka i solskyddet
- Regnskydd ingår

Rekommenderad ålder: Från födseln till 15 kg
OBS! Bygel och adaptrar ingår ej.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×