Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Babyskydd Britax SHR II Månsken Blå

art.nr: 2000029050[]
false
Pris:
1 290 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984189407
Typ Babyskydd
Färg Blå
Bredd 44 cm
Höjd 57 cm
Djup 65 cm
Vikt 4.7 kg
Maxvikt 13 kg
Antal st/fp 1
Tvätt råd Maskintvätt 30 grader
Åldersrekommendation 0 - 15 mån
Avtagbar klädsel Ja
Kompatibel med bas Ja, säljs separat.
Bältestyp 5-punktsbälte
Sufflett Ja, integrerad

Beskrivning

Britax Baby-Safe Plus SHR II är ett säkert och prisbelönat babyskydd, med fempunktssele, mjukt vadderat huvudstöd och sidoskydd. Babyskyddet monteras med antingen bilens trepunktsbälte, eller med hjälp av någon av Britax baser för Baby-Safe-stolar. SHR II-modellen av Baby-Safe Plus har inbyggda adaptrar för att kunna fästas på din Britax-barnvagn.
Adaptrarna är kompatibla med barnvagnschassin med beteckningen underrede ”Typ A” som är godkända för babyskydd från Britax Römer.
Baby-Safe Plus SHR II har blivit Bäst i test hos både Råd och Rön och Forbrukerportalen.no.

- D-SIP®-teknik för extra säkert sidokrockskydd.
- Huvudstödet och selen kan ställas in i olika höjdlägen.
- Integrerat lutningssystem med flatare läge.
- Bärhandtag med tre lägen.
- Enkel enhandsmanövrerad frikoppling från bas eller vagn.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×