Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bilbarnstol Britax Bakåtvänd Max-Fix II Stål Grå

art.nr: 2000022860[]
false
Pris:
5 483 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984138368
Typ Bakåtvända bilbarnstolar
Färg Grå
Bredd 45 cm
Höjd 78 cm
Djup 53 cm
Vikt 12.2 kg
Maxvikt 18 kg
Antal st/fp 1
Tvätt råd Maskintvätt 30 grader
Åldersrekommendation 0 mån - 4 år
Avtagbar klädsel Ja
Bältestyp 5-punktsbälte
ISOfix Ja
Riktning Bakåtvänd

Beskrivning

Britax Max-Fix II är en säker, bakåtvänd bilbarnstol som garanterar enkel installation via ISOfix och dessutom har vunnit utmärkelsen bäst i test.
Denna bilbarnstol blev bäst i test hos norska Forbrugerrådet i kategorin bakåtvända ISOfix-stolar, med högsta poäng i krocktestet och rekordhög totalpoäng. Med hjälp av en särskild insats för nyfödda kan stolen användas redan från födseln till dess att barnet väger 18 kg.
Max-Fix II är en kompakt stol med låg vikt som tar upp mindre plats i bilen och är enkel att hantera och flytta. Många lutningslägen erbjuder dessutom ett bekvämt och säkert viloläge för ditt barn som kan justeras utan att störa barnet.
Stolens ISOfix-fästen garanterar en okomplicerad montering och bilbarnstolen är utrustad med indikatorer som bekräftar när den är rätt monterad.

- Bakåtvänd montering för användning från 0 – 18 kg (ca. 0 – 4 år)
- Nackstöd som kan justeras i sex olika lägen.
- Fempunktssele med axelremmar med enhandsjustering.
- Djupa och mjukt vadderade sidoskydd ger optimalt sidokrocksskydd.
- Framkastskydd för ökad säkerhet.
- Tvättbar klädsel som enkelt avlägsnas.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×