Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bilbarnstol Britax DualFix Vändbar Cosmos Svart

art.nr: 2000022819[]
false
Pris:
5 613 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984137927
Typ Bakåtvända bilbarnstolar
Färg Svart
Bredd 45 cm
Höjd 53 cm
Djup 63 cm
Vikt 14.7 kg
Maxvikt 18 kg
Antal st/fp 1
Tvätt råd Maskintvätt 30 grader
Åldersrekommendation 0 mån - 4 år
Avtagbar klädsel Ja
Bältestyp 5-punktsbälte
ISOfix Ja
Riktning Bakåtvänd och Framåtvänd.

Beskrivning

Britax Dualfix är en vändbar bilbarnstol med ISOfix som tack vare möjligheten till 360° rotation har förenklat momentet där barnet sätts i bilbarnstolen. Möjligheten att rotera denna bilstol gör även att den garanterar säkerheten för ditt barn vid både bakåt- och framåtvänt åkande.
Dualfix har alla de säkerhetsfunktioner som man kan förvänta sig av en Britax-stol, bland annat mjukt vadderade sidovingar och fempunktsbälte som kan ställas in efter barnets storlek. Stolen är testad och godkänd enligt ECE R44/04 vilket gör att du som förälder kan känna dig helt säker på att ditt barn sitter tryggt, oavsett ålder och storlek.
Dualfix sitter i en medföljande bas som med stödben och fästen ger extra stabilitet i bilen.

- Bakåtvänd montering för användning från 0–18 kg (ca. 0–4 år), även framåtvänt åkande för 9–18 kg.
- Fempunktsbälte med enhandsjustering.
- 360° rotation som underlättar barnets placering i stolen.
- ISOfix gör det enkelt att montera i bilen.
- Många lutningslägen ger ett bekvämt och säkert viloläge för ditt barn.
- Särskild insats för nyfödda ger extra komfort och stöd.
- Bröstmuddar av hög kvalitet minimerar rörelseenergin som uppstår vid en krock och minskar risken för att barnet kastas framåt.
- Avtagbar och tvättbar klädsel som är enkelt att ta av.
- Installationsindikator som bekräftar att stolen är korrekt monterad förenklar installation och motverkar risken för installationsfel.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×