Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bilbarnstol Britax Römer Multi-Tech III Månsken Blå

art.nr: 2000027822[]
false
Pris:
3 613 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984183832
Typ Bakåtvända bilbarnstolar
Färg Blå
Bredd 45 cm
Höjd 62 - 72 cm
Djup 48 cm
Vikt 10.5 kg
Maxvikt 25 kg
Antal st/fp 1
Tvätt råd Maskintvätt 30 grader
Åldersrekommendation 9 mån - 6 år
Avtagbar klädsel Ja
Bältestyp 5-punktsbälte
ISOfix Nej
Riktning Vändbar

Beskrivning

Britax Multi-Tech III har blivit ledande för den nya generationens kombistol och är en av de bäst säljande stolarna från Britax som kan användas bakåtvänt. Den kan användas både bakåt- och framåtvänd vilket ger stolen den längsta användningstiden för ditt barn, från 9 månader upp till cirka 6 år. Stolens flexibilitet och långa användningstid är dess främsta styrka och tack vare justerbar bredd samt stolsförhöjning i ryggstöd kan stolen växa i takt med barnet, något som maximerar möjligheten att utnyttja det bakåtvända läget.
Multi-Tech III har vadderade sidovingar och SICT-teknologi för ett optimalt sidokrocksskydd, och möjlighet att ställa in höjdläge på huvudstöd och fempunktsbälte garanterar bekvämlighet för såväl mindre som större barn. För enkel och säker installation har bilbarnstolen även ett integrerat stödben med indikator som visar när stödbenet är korrekt utfällt. Stolen är godkänd enligt ECE R44/04, för 9–25 kg.

- Vändbar bilbarnstol för användning från 9–25 kg
- Fempunktsbälte med enkel enhandsjustering
- Komfortabelt huvudstöd med ett flertal höjdlägen
- Mjukt vadderad klädsel som kan avlägsnas och tvättas
- Integrerat stödben och bälteslås
- Förankringsremmar för extra fästpunkter och bältesstyrning som garanterar korrekt placering över barnets axlar och bäcken

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×