Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bas Britax Bältad Svart

art.nr: 2000004559[]
false
Pris:
1 613 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984086287
Typ Baser
Färg Svart
Bredd 37 cm
Höjd 86 cm
Djup 62 cm
Vikt 6.4 kg
Antal st/fp 1

Beskrivning

Britax Bältad Bas underlättar monteringen av din bilbarnstol och bilstolen blir enkel att placera i bilen. Basen passar med Britax Baby-Safe och Baby-Safe Plus SHR.
Färgindikator visar när babyskyddet är ordentligt fastsatt och att stödbenet är korrekt placerat. Återstötsplatta som optimerar skyddet vid kollision bakifrån. Används med 3-punktsbälte och blir mycket kompakt hopfälld. Enkel fastsättning av babyskyddet på det bältesfastsatta underredet. Enkelt anpassningsbart stödben som ger extra stabilitet.
Kompatilbel med Baby-Safe, Baby-Safe Plus SHR och Baby-Safe Plus SHR II.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×