Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bas Britax ISOfix

art.nr: 2000006047[]
false
Pris:
1 994 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984090161
Typ Baser
Bredd 32 cm
Höjd 77 cm
Djup 67 cm
Vikt 5.3 kg
Antal st/fp 1

Beskrivning

Britax Isofix Bas gör fastsättning av babyskyddet enkel med hjälp av Isofix-underredet. Basen är utrustad med ISOfix och färgindikatorn visar att allt är korrekt monterat. Passar ihop med Britax Baby-Safe plus och Baby-Safe plus SHR samt STD.

- Ytterligare stabilitet tack vare stödben.
- Kräver Isofix-fästen i bilen.
- Lossas enkelt från underredet.
- Basen blir mycket kompakt hopfällt.
- Inklusive insättningsdon.
- Kompatibel med BABY-SAFE plus och BABY-SAFE plus SHR.

H x W x D (folded): 27 x 32 x 58 cm
H x W x D (extended): 77 x 32 x 67 cm

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×