Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bilbarnstol Britax Adventure 2017 Cosmos Svart

art.nr: 2000024995[]
false
Pris:
1 255 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984137477
Typ Framåtvända bältesstolar
Färg Svart
Bredd 44 cm
Höjd 67 - 85 cm
Djup 44 cm
Vikt 3.9 kg
Maxvikt 36 kg
Antal st/fp 1
Tvätt råd Maskintvätt 30 grader
Åldersrekommendation 4 - 12 år
Avtagbar klädsel Ja
ISOfix Nej
Riktning Framåtvänd

Beskrivning

Britax Adventure är en framåtvänd bilbarnstol som med sitt lättviktsutförande passar perfekt för familjen som söker en flexibel och säker bältesstol. Adventure bilstol har ett huvudstöd som kan ställas in i elva olika höjdlägen vilket gör att stolen växer med barnet och betyder att den är särskilt lämplig för äldre barn.
Med hjälp av bilstolens bältesstyrning sitter bilens bälte alltid korrekt över barnets axlar och bäcken, och stolens sidokrocksskydd försäkrar barnets säkerhet vid en sidokrock. Godkänd enligt ECE R44/04.

- Bältesstol med framåtvänd montering för användning från 15–36 kg (ca. 4–12 år)
- Bältesstyrning för perfekt passform
- Ryggstödet anpassar sig steglöst efter bilstolsryggstödets lutning
- Avtagbart och tvättbart överdrag

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×