Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bilbarnstol Britax Discovery SL Cosmos Svart

art.nr: 2000024686[]
false
Pris:
1 488 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984137521
Typ Framåtvända bältesstolar
Färg Svart
Bredd 44 cm
Höjd 67 - 85 cm
Djup 45 cm
Vikt 4.3 kg
Antal st/fp 1

Beskrivning

Britax Bältesstol Discovery SL, Cosmos Black är en flexibel framåtvänd bältesstol. Stolen monteras med bilens trepunktsbälte eller med Soft-Latch ISOFIT-system. Stolen är anpassad för barn med en vikt på mellan 15 och 36 kg.
Bilstolen är väldigt lätt och kan enkelt och smidigt flyttas mellan bilar. Den har mjuka, vadderade sidokuddar och ett ergonomiskt utformat huvudstöd så att det blir skönt att sova om man skulle vilja det. Bältesstyrning och huvudstöd kan justeras i höjdled. Vadderingen kan kläs av.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×