Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bilbarnstol Britax KID II Månsken Blå

art.nr: 2000027870[]
false
Pris:
1 578 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984184310
Typ Framåtvända bältesstolar
Färg Blå
Bredd 51 cm
Höjd 67 - 85 cm
Djup 38 cm
Vikt 5.8 kg
Maxvikt 36 kg
Antal st/fp 1
Tvätt råd Maskintvätt 30 grader
Åldersrekommendation 4 - 12 år
Avtagbar klädsel Ja
Bältestyp 3-punktsbälte
ISOfix Nej
Riktning Framåtvänd

Beskrivning

Britax Kid II är en komfortabel och lättviktig framåtvänd bilbarnstol med djupa, mjukt vadderade sidovingar längs med hela bilstolen som ger ett optimalt sidokrockskydd för ditt barn. Stolens lätta vikt underlättar vid flytt mellan olika bilar och att stolen är enkel att installera gör den mycket mångsidig.
Kid II erbjuder den säkerhet som förväntas av Britax, plus att det höj- och justerbara huvudstödet och den integrerade bältesguide säkerställer att bilens trepunktsbälte alltid kommer i rätt position över barnets axel - även när de växer.

- Framåtvänd montering för användning från 15 – 36 kg (ca. 4 – 12 år)
- V-format ryggstöd som garanterar perfekt passform under hela sitt barns utveckling.
- Justerbart huvudstöd som låter stolen växa i takt med barnet.
- Mjuk och avtagbar klädsel (maskintvätt 30 grader) för ditt barns komfort.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×