Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bilbarnstol Britax Kidfix SL Vin Rosa

art.nr: 2000027869[]
false
Pris:
2 105 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984184303
Typ Framåtvända bältesstolar
Färg Rosa
Bredd 51 cm
Höjd 67 - 85 cm
Djup 38 cm
Vikt 6.4 kg
Maxvikt 36 kg
Antal st/fp 1
Tvätt råd Maskintvätt 30 grader
Åldersrekommendation 4 - 12 år
Avtagbar klädsel Ja
ISOfix Ja
Riktning Framåtvänd

Beskrivning

Britax KidFix SL är en framåtvänd bilbarnstol som fästs i bilens ISOfix-fästen och därför passar perfekt för dig som söker en bekväm och lättmonterad bilstol. KidFix SL är justerbar i höjd vilket möjliggör en bredare målgrupp och dessutom låter stolen växa med ditt barn.
Tack vare sin lätta vikt och fokus på enkel installation är KidFix SL perfekt för dig som vill kunna flytta stolen mellan olika bilar. Bilbarnstolen är säkrad med ISOFIT-systemet även när den inte används, vilket betyder att den inte behöver tas bort eller nedmonteras när barnet inte sitter i den.

- Framåtvänd montering för användning från 15 – 36 kg (ca. 4 – 12 år)
- ISOfix för enkel och säker montering.
- Bältesguide som trygghet för en säker montering med bilens trepunktsbälte.
- Mjukt vadderade sidor, för hög säkerhet och bekvämlighet.
- V-format ryggstöd som säkrar en korrekt position under hela ditt barns utveckling.
- Justerbart nackstöd för rätt positionering av barnet.
- Avtagbart och mjukt vadderat sätestyg som är smidigt att torka av och tvätta.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×