Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Baksätesspegel Diono Easy View Plus

art.nr: 14064-1[]
false
Pris:
297 kr

Specifikation

Varumärke Diono
EAN-kod 677726603428
Typ Spegel
Serie Easy View
Färg Grå
Vikt 275 g
Antal st/fp 1
Storlek 19 × 13 cm

Beskrivning

Easy View Plus är den absolut bästa baksätesspegeln (tycker vi)!

Med Easy View Plus kan du se ditt barn i den bakåtvända stolen dag som natt, ljust som mörkt. det spelar ingen roll, du kommer ändå kunna se henne. Det medföljer nämligen en fjärrkontroll, som tänder en liten lampa så att du kan se henne i mörket. Lampan tänds dessutom gradvis, så att den inte överraskar och väcker henne.

Spegeln kan roteras 360 grader och vinklas för att få en perfekt synvinkel från din egen backspegel.

Eftersom du kan vinkla, snurra och fästa spegeln på så många olika sätt, kan du enkelt hitta ett läge där du kan se ditt barn, men ändå inte blockera synfältet bakåt.

Se ditt barn i mörkret
Lampan tänds gradvis
Fästes på nackstöd
Bred spegelyta ca 19×13 cm
Rotera 360 grader och vinkla för bästa synfält
2x AAA batterier och 3x AA batterier krävs
Vikt: 275g

Varumärke

Diono

Diono är ett amerikanskt märke från Seattle som fokuserar på att designa säkra produkter för transport av barn. Sedan 1999 har Dionoi erbjudit kvalitetsprodukter med högsta fokus på säkerhet och komfort.

I sortimentet återfinns den prisvinnande bilstolen Monterey2 med stålram för högsta säkerhet avsedd för barn mellan 15 och 36 kg. En nyhet är Dionos barnvagnar Quantum och Quantum Classic med massor av användbara funktioner. Vad sägs om en smart kombinerad sitt- och liggdel som enkelt ändras med fyra klick. Sittdel med flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge. Extra stor sufflett med extra solskydd som kan vikas ut. För bilresan hittar vi bl.a. solskydd som enkelt fästa på bilrutorna, förvaringsväskor för semester och bilutflykt, speglar, bälteskuddar och sätesskydd som gör att bilbarnstolen inte glider runt samt skyddar klädseln mot slitage.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×