Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Prylficka och Skydd Diono för Baksäte Stow Go

art.nr: 14032[]
false
Pris:
195 kr

Specifikation

Varumärke Diono
EAN-kod 677726402465
Typ Bilstolstillbehör
Serie Stow ‘n Go
Vikt 230 g
Antal st/fp 1
Storlek 38 × 58 cm
Tvätt råd Vattensäkert

Beskrivning

Stow ‘n Go från Diono hjälper dig och dina barn att hålla ordning på sakerna i bilen. Stow ‘n Go har sju stora fickor och två flaskhållare. Sätts fast runt framstolens nackstöd, medans den nedre delen sätts fast runt sätet.

Enkel att vika ihop om den inte ska användas. 7 stora fickor 2 flaskhållare Vattensäkert material Justerbar upp- och nertill Kraschtestad Universal design Lätt att installera

Varumärke

Diono

Diono är ett amerikanskt märke från Seattle som fokuserar på att designa säkra produkter för transport av barn. Sedan 1999 har Dionoi erbjudit kvalitetsprodukter med högsta fokus på säkerhet och komfort.

I sortimentet återfinns den prisvinnande bilstolen Monterey2 med stålram för högsta säkerhet avsedd för barn mellan 15 och 36 kg. En nyhet är Dionos barnvagnar Quantum och Quantum Classic med massor av användbara funktioner. Vad sägs om en smart kombinerad sitt- och liggdel som enkelt ändras med fyra klick. Sittdel med flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge. Extra stor sufflett med extra solskydd som kan vikas ut. För bilresan hittar vi bl.a. solskydd som enkelt fästa på bilrutorna, förvaringsväskor för semester och bilutflykt, speglar, bälteskuddar och sätesskydd som gör att bilbarnstolen inte glider runt samt skyddar klädseln mot slitage.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×