Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Seat Guard Diono Complete Svart

art.nr: 14077[]
false
Pris:
345 kr

Specifikation

Varumärke Diono
EAN-kod 0677726405084
Typ Sparkskydd
Material Slitstarkt
Färg Svart
Antal st/fp 1
Åldersrekommendation 1-4 år

Beskrivning

Seat Guard Complete skyddar bilens klädsel och stoppning från märken och repor när en bilbarnstol står fastspänd en längre tid. Den har en heltäckande sitt- och ryggdel för både säte och ryggstöd, som också skyddar bilklädseln från smuts. De upphöjda kanterna gör också att mycket spill, smulor och annat inte smutsar ner klädseln.

Seat Guard Complete är tillverkad i tjock skumgummi, vilket erbjuder en robust och stabil yta för bilbarnstolen.

Stoppning i tjock skumgummi
Slitstarkt materialet
Passar de flesta babyskydd och bilbarnstolar
ISOfix kompatibel

Varumärke

Diono

Diono är ett amerikanskt märke från Seattle som fokuserar på att designa säkra produkter för transport av barn. Sedan 1999 har Dionoi erbjudit kvalitetsprodukter med högsta fokus på säkerhet och komfort.

I sortimentet återfinns den prisvinnande bilstolen Monterey2 med stålram för högsta säkerhet avsedd för barn mellan 15 och 36 kg. En nyhet är Dionos barnvagnar Quantum och Quantum Classic med massor av användbara funktioner. Vad sägs om en smart kombinerad sitt- och liggdel som enkelt ändras med fyra klick. Sittdel med flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge. Extra stor sufflett med extra solskydd som kan vikas ut. För bilresan hittar vi bl.a. solskydd som enkelt fästa på bilrutorna, förvaringsväskor för semester och bilutflykt, speglar, bälteskuddar och sätesskydd som gör att bilbarnstolen inte glider runt samt skyddar klädseln mot slitage.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×