Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Sidokrockskydd Besafe SIP Plus

art.nr: 511021[]
false
Pris:
245 kr

Specifikation

EAN-kod 7043485110218
Typ Sidokrockskydd
Färg Blandad
Bredd 25 cm
Höjd 10 cm
Längd 14 cm
Antal st/fp 1
Volym 0.004 m3

Beskrivning

BeSafe har alltid testat sina bilstolar för sidokollision, även om det aldrig har varit ett krav enligt tidigare regler ECE. Därför kunde BeSafe lansera en av världens första i-storlek godkända bilstolar, iZi Kid-Size, så snart efter införandet av förordningarna 2013.

Under utvecklingen av iZi Modular visade vi att sidokrockskydd kunde förbättras ytterligare. Resultatet är vår nya innovativa lösning SIP+ (Side Impact Protection +).

SIP+ är en energiabsorberande kudde som du enkelt klickar fast direkt på bilbarnstolen för att minska avståndet till bildörren. Om en kollision uppstår, kommer SIP+ att absorbera energin och minska bilsätets rörelse. Detta minskar kraftigt belastningen som barnet utsätts för.

Kraschtest har visat att SIP+ också optimerar säkerheten på några av våra andra modeller. Baserat på detta kommer alla våra i-storlekar godkända barnstolar att vara tillgängliga med SIP+ som standard.

Som ett erkännande för detta kommer vi också att ändra namnet på vår nuvarande produkt iZi Kid X1 i-Size till iZi Kid X2 i-Size. Samma bilstol som tidigare men nu med SIP+.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×