Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Solskydd Diono Sun Stop Svart

art.nr: 14019-2[]
false
Pris:
95 kr

Specifikation

Varumärke Diono
EAN-kod 677726402809
Typ Solskydd
Färg Svart
Antal st/fp 1
Storlek 85 x 34 cm

Beskrivning

Solskydd som placeras i bilens bakruta för att skydda barnet som åker i bakåtvänd bilstol. Smart design som gör att Sun Stop alltid behåller sin form.
Mått: 85 x 34 cm

Varumärke

Diono

Diono är ett amerikanskt märke från Seattle som fokuserar på att designa säkra produkter för transport av barn. Sedan 1999 har Dionoi erbjudit kvalitetsprodukter med högsta fokus på säkerhet och komfort.

I sortimentet återfinns den prisvinnande bilstolen Monterey2 med stålram för högsta säkerhet avsedd för barn mellan 15 och 36 kg. En nyhet är Dionos barnvagnar Quantum och Quantum Classic med massor av användbara funktioner. Vad sägs om en smart kombinerad sitt- och liggdel som enkelt ändras med fyra klick. Sittdel med flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge. Extra stor sufflett med extra solskydd som kan vikas ut. För bilresan hittar vi bl.a. solskydd som enkelt fästa på bilrutorna, förvaringsväskor för semester och bilutflykt, speglar, bälteskuddar och sätesskydd som gör att bilbarnstolen inte glider runt samt skyddar klädseln mot slitage.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×