Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Sparkskydd Diono Anti Slip Grip It Svart

art.nr: 14004[]
false
Pris:
195 kr

Specifikation

Varumärke Diono
EAN-kod 0677726401239
Typ Sparkskydd
Serie Grip It
Färg Svart
Vikt 480 g
Antal st/fp 1
Storlek 58 x 48 x 48 cm

Beskrivning

Den här fantastiska mattan ser till att en bilbarnstol inte halkar på sätet i bilen. Den höga och breda designen skyddar sätet från revor och skrapskador.
ISOFIX kompatibel Krocktestad Tvättbar Eftersom Grip It är tvättbar, är den perfekt att använda med små och stora barn, i alla sorters bilstolar, alla sorters bilar.
För att vara säker på att Dionos produkter inte utgör någon fara för någon passagerare, har Grip It genomgått en krocktest.

Varumärke

Diono

Diono är ett amerikanskt märke från Seattle som fokuserar på att designa säkra produkter för transport av barn. Sedan 1999 har Dionoi erbjudit kvalitetsprodukter med högsta fokus på säkerhet och komfort.

I sortimentet återfinns den prisvinnande bilstolen Monterey2 med stålram för högsta säkerhet avsedd för barn mellan 15 och 36 kg. En nyhet är Dionos barnvagnar Quantum och Quantum Classic med massor av användbara funktioner. Vad sägs om en smart kombinerad sitt- och liggdel som enkelt ändras med fyra klick. Sittdel med flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge. Extra stor sufflett med extra solskydd som kan vikas ut. För bilresan hittar vi bl.a. solskydd som enkelt fästa på bilrutorna, förvaringsväskor för semester och bilutflykt, speglar, bälteskuddar och sätesskydd som gör att bilbarnstolen inte glider runt samt skyddar klädseln mot slitage.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×