Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Sängtassar Britax Bedrockers Vit

art.nr: 2000025376[]
false
Pris:
490 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984149166
Typ Sängtassar
Färg Vit
Antal st/fp 1

Beskrivning

Med de här smarta sängtassarna färvandlar du spjälsängen till en vagga! Skruva bara fast dem under varje ben och gunga sedan ditt barn in i en rofylld sömn. Tassarna passar de flesta spjälsängar med träben.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×