Loader
Denna produkt har utgått ur vårt sortiment

Tipitält Jabadabado Grå

art.nr: K041


  • Expressleverans: Utgått

Se liknande produkter här: Lektält

Specifikation

Varumärke Jabadabado
EAN-kod 7332599000417
Typ Lektält
Material Blandad
Färg Grå
Antal fp/krt 1
Storlek 165 x 100 x 100 cm

Beskrivning

Ett stilrent lektält i naturvit textil. Tipitältet passar lika bra som myshörna för sagostunder som en dekorativ inredningsdetalj till barnrummet.
Tältet blir ett mysigt krypin där en vuxen knappt kan baxa sig in men som en liten kan skapa en egen värld i.

Ett roligt lektält som är enkelt att sätta upp och fälla ihop, så varför inte ta med tältet och låt barnen leka i hela hemmet!

Duken fästes enkelt upp på varsin sida om öppningen med ett kardborreband. Ett fönster på sidan gör leken extra rolig då det öppnar upp för lek och interaktion både inuti och utanför tältet. Tar minimalt med plats när det är hopfällt. Går snabbt och lätt att sätta upp med tältpinnar som enkelt skruvas i varandra.

Den här produkten är helt eller till största delen tillverkad av återvunnet material, för att minska användningen av naturresurser och energi. Färgen på tältet kan variera något.

Går att maskintvätta i 40 grader.

Obs! Endast för inomhusbruk.

Färg: Vit
Ålder: Från 1 år
Material: Polyester, bomull, viskos
Förpackning: 95 x 21 x 12 cm
Mått: 165 x 100 x 100 cm

Varumärke

Jabadabado

JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 av Eva och Calle Eliasson med egen design och produktion av träleksaker. Sedan dess har sortimentet breddats och verksamheten vuxit. Idag säljs våra egendesignade leksaker och barnmöbler i hela Skandinavien och i stora delar av Europa. JaBaDaBaDo är numera ett klassiskt svenskt varumärke som blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i lekfull och trendig design.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×