Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Cykelsits Britax Jockey Comfort Turkos-Lila

art.nr: 2000023705[]
false
Pris:
1 613 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984147353
Typ Cykelsitsar
Färg Blandad
Bredd 46 cm
Höjd 71.2 cm
Djup 43 cm
Vikt 5.7 kg
Maxvikt 22 kg
Antal st/fp 1
Åldersrekommendation 9 mån - 5 år

Beskrivning

JOCKEY COMFORT är fullt justerbar för att uppnå den perfekta passformen och den ultimata komforten. Med justerbart huvud-, rygg- och fotstöd uppnås, tillsammans med avancerade säkerhetsfunktioner, en mjuk åktur för både dig som förälder och för ditt barn. Ingenting kan komma i vägen för er spännande resa.
JOCKEY COMFORT är designad för att göra cykelturerna roliga, avkopplande och riktigt bekväma för dig och ditt växande barn. Med bara en hand justerar du enkelt ryggstödets höjd och lutning och anpassar fotstöden efter ditt barns aktuella längd. Selens breda, vadderade axeldynor gör cykelturen lika bekväm som säker, och fästbygelns fjädring dämpar vibrationerna från vägen – allt för att ge ditt barn en riktigt skön åktur.
Med JOCKEY COMFORT kan ditt barn tryggt njuta av cykelturen. Cykelsitsen är utrustad med flera säkerhetsfunktioner: extra stora ekerskydd som hindrar små fötter från att fastna i hjulen, fotremmar som ser till att fötterna stannar kvar i fotstöden och en bekväm sele som du fäster och justerar med en enkel enhandsmanöver.
Med JOCKEY COMFORT kan du vara säker på att cykelturen blir lika bekväm som rolig. Den robusta fästbygelns fjädring dämpar vibrationerna från vägen och med en enkel enhandsmanöver justerar du ryggstödets lutning. Både nack- och fotstöd har flera olika lägen och kan anpassas i takt med att ditt barn växer.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×