Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Cykelsits Britax Jockey Relax Svart-Grå

art.nr: 2000023708[]
false
Pris:
1 334 kr

Specifikation

Varumärke Britax
EAN-kod 4000984147339
Typ Cykelsitsar
Färg Blandad
Bredd 46 cm
Höjd 71.2 cm
Djup 43 cm
Vikt 5.6 kg
Maxvikt 22 kg
Antal st/fp 1
Åldersrekommendation 9 mån - 5 år

Beskrivning

JOCKEY RELAX kombinerar säkerhetsfunktioner med smidig komfort för glada barn och trygga föräldrar. Så att ni alla kan slappna av och fritt njuta av er cykeltur.
JOCKEY RELAX är designad för att göra vardagslivet så enkelt som möjligt för dig som förälder – med bara en hand spänner du fast ditt barn i cykelsitsen, vilket betyder att du är fri att stödja cykeln med den andra. Den medföljande fästbygeln monterar du direkt på cykelramen och klickar sedan fast sitsen. Fästbygeln har insatser för olika rördiametrar och därför kan du använda JOCKEY RELAX tillsammans med de flesta cyklar.
Med JOCKEY RELAX kan ditt barn tryggt njuta av cykelturen. Cykelsitsen är utrustad med flera säkerhetsfunktioner: extra stora ekerskydd som hindrar små fötter från att fastna i hjulen, fotremmar som ser till att fötterna stannar kvar i fotstöden och en bekväm sele som du fäster och justerar med en enkel enhandsmanöver.
Med JOCKEY RELAX kan du vara säker på att cykelturen blir lika bekväm som rolig. Den robusta fästbygelns fjädring dämpar vibrationerna från vägen och med en enkel enhandsmanöver justerar du ryggstödets lutning. Både rygg- och fotstöd har flera olika lägen och kan anpassas i takt med att ditt barn växer.

Varumärke

Britax

Britax är tillverkaren bakom en mängd populära bilbarnstolar, babyskydd, barnvagnar och cykelsitsar. Med över 50 års erfarenhet har Britax koll på hur vanliga barnfamiljer lever sina liv och vilka behov och problem som uppstår. Tack vare sin långa erfarenhet inom barn-, bil- och säkerhetsprodukter är Britax sortiment fullt av marknadens mest flexibla lösningar som kan anpassas just till dina behov. Bland populära modeller återfinns bilbarnstolarna Max-Way, Kidfix, Baby-Safe, Dualfix, samt barnvagnarna Smile och B-Ready.

Britax sortiment är av högsta kvalitet med en målsättning att långt överträffa marknadens lagkrav och standarder. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien vilket borgar för hög kvalitet och noggrann kvalitetskontroll. Säkerhetsdetaljer ett nämna är bl.a. sidokrockskyddet SICT som ger högsta skydd vid ev. krock. Detsamma gäller fempunktsselen som gör att ditt barn sitt säkert samtidigt som det jämnt fördelar trycket vid krockar eller snabba inbromsningar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×