Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Flaska Nuk Silikon Nalle Puh Röd 150 ml

art.nr: 4008600120650Röd[]
false
Pris:
74 kr

Specifikation

Varumärke NUK
EAN-kod 4008600120650
Typ Flaskor
Material Silikon
Färg Röd
Antal st/fp 1
Volym 150 ml
Åldersrekommendation +6 mån

Beskrivning

NUK Drickpipsflaska med mjuk och spillfri drickpip av silikon. Drickpipsflaskan hjälper barnet med övergången från amning eller flaskmatning till självständigt drickande.

Med NUK Air System som balanserar vakuumet i flaskan vilket hjälper till att förhindra kolik genom att barnet inte sväljer luft

Flaskan rymmer 150 ml.

Flaskan är tillverkad av högkvalitativ polypropylen plast (PP). BPA-fri.

Varumärke

NUK

NUK är tillvarkaren bakom originalet till den ortodontiska formen på sugdelen för nappar vilket gjort varumärket världsledande inom sitt segment. Det absolut viktigaste med baby- och barnprodukter är givetvis säkerheten, och med NUK kan du vara säker på att ditt barn ges bästa ergonomi och frånvaro av farliga ämnen. NUK är den första barnprodukt som belönats med certifiakt från SGS INSTITUT FRESENIUS som visar på att NUK satsar på säkerhet och kvalité. Tillsammans med barnläkare, barnmorskor, tandläkare och näringsexperter utvecklar NUK produkter som gör vardagen enklare för alla barnföräldrar. Hos BabyZoom hittar du NUKs sterilisatorer för nappflaskor, barnmatsvärmare, febertermometrar, matberedare och babyvakter.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×