Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Bäddset Vinter och Bloom Vagga Forest Friends Blossom

art.nr: 40004-92[]
false
Pris:
245 kr

Specifikation

Varumärke Vinter & Bloom
EAN-kod 7340096730591
Typ Bäddset
Material Bomull
Färg Rosa
Antal st/fp 1
Storlek 70 x 80 cm, eller 28 x 35 cm
Tvätt råd 40 °C

Beskrivning

Bädda fint i vagnen eller vaggan med Vinter & Bloom Forest Friends. Bäddsetet är anpassat i storlek till barnvagn eller vagga. Både påslakanet och örngottet är vändbart. Påslakanet har ett tryck med fina djur på ena sidan och små grå blad på den andra sidan. Örngottet har broderade figurer på ena sidan och små grå blad på den andra. Båda har en sydd passpoal runtom. 

Innehåller ett örngott och ett påslakan i 100% kammad bomullstwill med mjuk satinkänsla. Öko-Tex ceritifierat, vilket innebär att det inte innehåller några farliga ämnen för hud och hälsa. 

Material 100% Öko-Tex bomull ISO 100. 
Tvättas 40 grader i maskin.
Mått påslakan: 70 x 80 cm
Mått örngott: 28 x 35 cm

Varumärke

Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är ett varumärke inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. Hos BabyZoom hittar du bl.a. deras sängkläder, bäddset och textilier för sovrummet. Babynästen för sköna sovstunder med mjuk vaddering som gör att din bebis ligger tryggt. Stilrena och lugnande inredning för barnrummet. Mjuka varma filtar för säng och barnvagn. Tillbehör till din barnvagn som åkpåsar, handvärmare och sittdynor. Amningskuddar som ger både dig och din bebis ett skönt stöd för att underlätta vid amning eller flaskmatning.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×