Loader
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Pärlsammetsfilt Elodie Details Vanilla White

art.nr: 103679[]
false
Pris:
275 kr

Specifikation

Varumärke Elodie Details
EAN-kod 7350041676799
Typ Filtar
Material Polyester
Färg Vit
Antal st/fp 1
Storlek 75 x 100 cm
Tvätt råd Maskintvätt 40 grader

Beskrivning

En kvalitetsfilt tillverkad i dubbla lager av Pärlsammet, ett underbart material som kombinerar känslan av fluffig teddybjörn och len sammet. Samtidigt har Pärlsammet precis de egenskaper som behövs i en filt för de minsta. Det är fuktabsorberande, värmande och lätt att hålla rent. Du kan maskintvätta filten hur många gånger som helst utan att den förlorar sin fluffighet. Det gör att många små har sin Pärlsammetsfilt som trogen följeslagare, år efter år.

Storlek: 75 x 100 cm
Material: 100% Polyester

Skötselråd
Dessa filtar rekommenderar vi tvättas i 40 maskintvätt och hängtorkning. Torktumla eller stryk inte då detta material ej tillåter det. Pearl velvet består till 100% av polyester. Polyester är en syntetfiber som är varmt, stryktålig och framför allt mjukt. Om man stryker eller torktumlar pearl velvet ytan förstörs den fluffiga och mjuka strukturen.

Varumärke

Elodie Details

Elodie Details ambition är att göra vardagen vackrare för småbarnsföräldrar genom väldesignade barnprodukter och stilsäkra accessoarer. Elodie Details kännetecknas av trendsäkra kollektioner som uppdateras med täta mellanrum vilket gjort dem till alla stilmedvetnas val både i Sverige och övriga världen. I sortimentet finns bl.a. mössor, åkpåsar, filtar, nappar, barnvagnstillbehör, skötväskor och resevagnar.

-->

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan ››
Betala säkert hos BabyZoom.se

Din produkt är tillagd

×